Instrumentele FISKARS Xact™

Faceți cunoștință cu cele mai noi instrumente de săpat de la Fiskars. Credem că îți va plăcea atât de mult designul, ușurința și puterea de săpare, încât s-ar putea să te pierzi în munca ta.

Credem că toate instrumentele, chiar și cele mai simple, pot fi îmbunătățite și mai inteligente. În calitate de producători ai celor mai bune topoare din lume, ne-am îndreptat atenția asupra cazmalelor, lopeților și furcilor pentru a crea o gamă care combină perfect durabilitatea cu designul ușor și ergonomic. Dar nu ne credeti pe cuvânt – alegeți un instrument Xact ™ astăzi și aflați cât de ușor este să vă lăsați purtați. Cu o garanție de 25 de ani.

Opinia designerului
Am revoluționat principiile de proiectare ale acestor instrumente clasice și am venit cu ceva mai bun, mai inteligent, mai ușor de utilizat și mai eficient. Toate instrumentele din gama Fiskars Xact ™ sunt rezultatul testării extinse a materialelor, construcției, ergonomiei și performanței. rezultatele vorbesc de la sine. Construcția compozită și din oțel le face ușoare, în timp ce ergonomia perfectă reduce tensiunea musculară și îmbunătățește eficiența săpării.