Întâmpină iarna cu uneltele pentru zăpadă FISKARS

Toată lumea iubeşte zăpada, însă deseori aceasta vine cu probleme şi surprize pentru care e nevoie de unelte protrivite. Iarna este necesar să îşi poţi curăţa eficient aleea după viscol şi să ai o lopată de încredere. Fiskars te ajută să te bucuri de iarnă chiar şi când aceasta te ia prin surprindere.

Toate uneltele Fiskars pentru zăpadă au fost concepute şi gândite pentru utilizatori. Pe lângă greutate redusă, durabilitate şi rezistenţă, uneltele Fiskars sunt ergonomice şi elimină aplecările dificile din timpul deszăpezitului. În acelaşi timp, muchia din metal sapă în zăpada şi în gheaţa mai dură.

Deszăpezitul reprezintă o bună ocazie de a face mişcare în aer liber, iar la sfârşit puteţi să vă bucuraţi de rezultatul muncii depuse – o alee curată, uşor accesibilă. Înainte de a începe, executaţi câteva mişcări de încălzire şi îmbrăcaţi-vă corespunzător. De asemenea, este bine să alegeţi unealta potrivită pentru ceea ce aveţi de făcut.

Cazmalele şi lopeţile de zăpadă sunt soluţia perfectă pentru curăţarea curţilor mici şi deszăpezirea suprafeţelor aflate sub nămeţi.

Împingătorul de zăpadă este unealta potrivită atunci când zăpada poate fi împinsă într-o singură direcţie, evitându-se astfel săpatul sau ridicatul zăpezii.

Pentru curţile mari şi pentru îndepărtarea eficientă a zăpezii, Împingătorul sanie pentru zăpadă este cea mai bună soluţie. Folosind forţa picioarelor şi a spatelui este foarte uşor să degajaţi porţiuni mari de zăpadă, evitând efortul asupra mâinilor şi umerilor.

Pentru şoferii iscusiţi, e întotdeauna bine să aveţi în dotare Lopata pentru maşină Snow Light atunci când vă deplasaţi cu maşina în condiţii de iarnă şi pe drumuri periculoase.

Reinventăm uneltele de zăpadă
Gama de unelte pentru zăpadă Fiskars sunt un exemplu notabil al aspiraţiei companiei de a reinventa experienţa grădinăritului cu ajutorul unor materiale şi inginerii avansate. Fiskars este părere că toate lucrurile, chiar şi cele mai simple pot fi făcute mai bine şi mai ingenios astfel încât lucrul în curte şi grădină să devină mai simplu, mai uşor, mai eficient şi pur şi simplu mai plăcut – aşa cum ar trebui să fie în definitiv grădinăritul.

Despre Fiskars
Fiskars este unul dintre cei mai mari furnizori globali de bunuri de consum pentru locuinţă, grădină şi exterior. Grupul are un portofoliu consistent de mărci internaţionale de încredere, printre care se numără Fiskars, Iittala şi Gerber. Fiind înfiinţată în anul 1649 şi figurând în lista NASDAQ OMX din Helsinki, Fiskars este cea mai veche companie din Finlanda. Fiskars a înregistrat vânzări nete de 743 milioane de euro în 2011 şi are aproximativ 3400 de angajaţi în peste 20 de ţări.